Aliments recomanats per als esportistes

Si la teva activitat física és molt elevada, també hem d’aportar al cos tot el que necessita. Us proposo quatre aliments que, juntament amb una dieta equilibrada, contribuiran al vostre benestar nutricional, us faran sentir més forts i tindreu menys possibilitats de lesions.

Hi ha quatre aliments que ens aporten moltes vitamines i minerals imprescindibles per al metabolisme cel·lular i que contenen gran quantitat de proteïnes de molt bona qualitat. Aquest aliments són: alga espirulina (en càpsules), pol·len, germen de blat i llevat de cervesa.

L’alga espirulina és un superaliment que ofereix proteïnes més digeribles que les de la carn o de la soja i conté una sorprenen varietat d’elements nutritius: vitamines, macrominerals, àcids grassos essencials, proteïnes…

El pol·len conté una forta proporció de proteïnes contenint tots els aminoàcids coneguts i nombroses vitamines, especialment la C.

El germen de blat conté un veritable còctel de nutrients, a més d’octacosanol, que augmenta la resistència a la fatiga i el rendiment dels atletes de manera natural.

El llevat de  cervesa és ric en proteïnes vegetals, vitamines, aminoàcids essencials i sobretot té propietats cardiovasculars saludables, redueix “el colesterol dolent” i augmenta “el colesterol bo”.

 

·Com i quan s’han de prendre.

Els comprimits d’alga espirulina es poden prendre amb l’esmorzar i el dinar (2-2-0).

El pol·len, el germen de blat i el llevat de cervesa són ideals per començar el dia: es recomana prendre una cullerada sopera de cadascun amb una beguda vegetal o suc de fruita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *