Lesions

Lesions

Les lesions musculars són les més habituals en el món de l’esport Check Out Your URL.

Depenent l’especialitat esportiva, les lesions poden produir-se a l’extremitat superior (exemple: waterpolo, handbol), a l’extremitat inferior (exemple: atletisme, futbol) o al tronc (exemple: golf, tennis).

Una lesió en el múscul pot ser causada per factors directes com impactes o caigudes, típics dels esports de contacte.

Independentment dels factors nutricionals, que són de molta importància, la mala preparació, un mal escalfament muscular o un programa d’estiraments inadequat són les causes mes habituals que predisposen a una lesió muscular.

És molt freqüent que l’esportista tant d’elit com amateur, doni més importància a l’enfortiment que a l’estirament, i d’aquesta manera es quan comencen a aparèixer els problemes musculars i les diferents lesions.

Al Centre de Massatges Mèdics som especialistes en fisioteràpia de l’esport, en Tecarteràpia Indiba Activ i en la punció seca per tractar aquestes patologies. Visiteu els apartats d’aquesta web on s’expliquen aquests tractaments.

En una primera visita, el professional avalua a fons els símptomes específics de la lesió per aplicar el tractament més adequat que garanteixi la reducció del dolor i la recuperació total de la lesió.

Les parts del cos on es troben les principals patologies són les següents:

  1. Tronc inferior: Maluc, lumbars, abdominals…
  2. Tronc superior: Dorsals, espatlles, pectorals…
  3. Cap i coll
  4. Cuixa i genoll
  5. Cama i turmell
  6. Braç i colze
  7. Avantbraç i canell

Per qualsevol dubte o per ampliar la informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.