Marc conceptual per a l’enfortiment d’exercicis per prevenir distensions dels isquiotibials

 

Les lesions de tendons són molt comunes en els atletes.
  En aquest article es descriu un marc per a l’enfortiment d’exercicis per prevenir distensions dels isquiotibials que es resumeixen a continuació.
  – Tipus de Contracció: Els exercicis excèntrics semblen ser els adequats perquè doni lloc a un augment de la força excèntrica i un canvi de la longitud òptima en la direcció de múscul.
  – Càrrega: Augmenta la força en usar pesos pesants. Individus sense experiència d’entrenament amb càrregues de 60 a 70% d’1RM mentre que els individus avançats utilitzen pesos de 80-100% d’1RM.
  – Rang de moviment: La formació ha de tenir lloc tant amb la flexió del maluc i l’extensió del genoll perquè un esforç d’allargament substancial és posat als isquiotibials.
  – Velocitat angular: Els exercicis excèntrics en velocitat angular lenta o moderada poden protegir els músculs isquiotibials de l’elongació ràpida durant la fase d’oscil·lació.
  – Exercicis uni/bilaterals: Els exercicis unilaterals garanteixen l’oscil·lació pèlvica i per tant més específica a la fase terminal d’execució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *