On som?

Localització

El Centre de Massatges Mèdics (CMM) es troba al centre de Granollers, al carrer Enginyer 7-9, 6è 4a, tocant al carrer Girona, a cinc minuts a peu de la plaça de la Porxada.

L’entrada està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i cadira de rodes.

 

En el següent mapa interactiu veieu la situació del CMM i d’altres punts d’interès de la ciutat. També hi podeu buscar itineraris per arribar al CMM amb cotxe si veniu de fora, per exemple.


Mostra un mapa més gran link a pàgina externa (en finestra nova)

Accés amb transport públic

Autobús urbàEls autobusos urbans de Granollers formen part de la xarxa integrada de transport metropolità, i connecten el CMM amb Granollers, els municipis adjacents (Canovelles, Bellavista, Can Bassa) i alguns polígons industrials, així com alguns punts d’interès com l’Hospital de Granollers i les estacions de RENFE.
Les parades adients per arribar al CMM són Enginyer (línies L20, L21, L22 i L4) i Policlínica (L1). Consulteu la pàgina dels autobusos de Granollers link a pàgina externa per a informació actualitzada sobre horaris i freqüències.

 

Autobús interurbà

Si veniu des de fora de Granollers amb autobús interurbà, l’estació es troba a tan sols cinc minuts a peu del CMM. També podeu optar per agafar el bus urbà, les línies L1, L-20, L-21 i L-22 us hi porten en només una parada.
Podeu consultar els horaris i preus dels autobusos interurbans aquí link a pàgina externa.

 

Tren (Renfe)Si arribeu en tren (Rodalies) a Granollers, podeu arribar al CMM caminant des de l’estació en uns 15 minuts (línia R2) ó 20 minuts (línia R3) aproximadament.

Les estacions de Renfe també estan comunicades amb el CMM mitjançant autobusos urbans:

  • Granollers-Centre R2: totes les línies de bus passen per la parada Estació FC, i tots els busos que surten de la marquesina A arriben al CMM en menys de 5 minuts.
  • Granollers Nord-Les Franqueses R2: les línies L20, L21, L22 passen per la parada Plaça Espanya i arriben al CMM en menys de 5 minuts.
  • Granollers-Canovelles R3: les línies L1 (trajecte de 12 minuts aprox.) i L4 (trajecte de 5 minuts) connecten l’estació amb el CMM, passant per la parada Avinguda Estació del Nord.

Podeu consultar els horaris i preus dels trens aquí link a pàgina externa.

 

Accés amb vehicle privat

CotxeUseu el mapa per buscar un itinerari en cotxe o moto fins al CMM.
Hi ha un aparcament municipal just darrere de l’edifici del CMM. També hi ha el pàrquing El Sot, de pagament, que es troba a l’Avinguda del Parc, davant del parc municipal.