Prevenció

Prevenció

Vols prevenir el teu cos de lesions?

 

Els esportistes que practiquen exercici regularment, estan en constant risc de patir lesions.

Esportistes d’alt nivell com per exemple el primer equip del Futbol Club Barcelona, Rafa Nadal, Chema Martínez, Rudy Fernández, Laia Sanz, Valentino Rossi, Asafa Powell, Centre d’Alt Rendiment (CAR), A.C.Milan, Chelsea.F.C. i d’altres, prevenen el risc de lesions mitjançant la Tecarteràpia Indiba Activ Motion.

Aquesta tecnologia innovadora s’ha desenvolupat per la millora de la flexibilitat del sistema muscultendinós i articular. Degut als bons resultats que s’aconsegueix amb la teràpia, ha passat a utilitzar-se també en la fisioteràpia tradicional.

El Centre de Massatges Mèdics, és l’únic centre de fisioteràpia autoritzat a Granollers i Osona, per aplicar la Tecarteràpia Indiba Activ Motion. Visiteu l’apartat d’aquesta web dedicat a la “Tecarteràpia Indiba Activ”.

En una primera visita el professional avalua l’esportista per poder garantir quin és el tractament personalitzat òptim per tal de reduir el risc de lesions.

Un exemple de tractament seria el d’un tennista o waterpolista que entrena cada dia i juga un partit a la setmana. Aquest esportista  hauria de fer dues sessions al mes. En una treballaríem tota l’extremitat superior i en l’altre tota l’esquena. D’aquesta manera l’esportista estaria en unes condicions òptimes per poder practicar el seu esport.

Per qualsevol dubte o per ampliar la informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.